Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.viherpirkka.fi. Olemme suomalainen ympäristörakentamiseen erikoistunut yhtiö, Viher-Pirkka Oy. Osoitteemme on Unikkotie 3, 00720 Helsinki. Meihin saa yhteyden numeroista 0400 343345 ja 040 1926661.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miten

Yhteydenottolomakkeet

Yhteyslomakkeella yhteyttä ottavalta tallentuvat nimi ja sähköpostiosoite (vaadittavat), sekä mahdollisesti puhelinnumero ja luonnollisesti hänen viestinsä sisältö. Nimi ja sähköpostiosoite ovat välttämättömiä tietoja, jotta yhteydenottajaan voidaan saada yhteys esim. vastauksen antamiseksi hänen kysymykseensä.

Työnhakulomakkeella tallentuvat nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, tieto ajokortista, onko oma auto käytettävissä (nämä ovat lomakkeessa vaadittavia tietoja), sekä puhelinumero ja erilaiset työnhakuun liittyvät toivomukset ja muut vapaaehtoiset tiedot.

Miksi keräämme tietoja ja kenelle jaamme tietosi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten, sekä mahdollista rekrytointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

Keräämme henkilötietoja myös mahdollista tiedottamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
– yrityksemme ja sen työntekijät
– yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme (heidän tietosuojaselosteensa)
– yritys, jonka palvelimella sivumme sijaitsevat (heidän tietosuojaselosteensa)

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

– säilytämme tietoja asiakassuhteen toimimisen kannalta tarvittavan ajan, kuitenkin korkeintaan 7 vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:

– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sivustomme on suojattu SSL-yhteydellä, eli kaikki liikenne sivustolle on salattua. Tiedot ovat tallessa hallinnoimallamme palvelimella normaaleja suojauskäytäntöjä (palomuurit, salasanat jne.) noudattaen. Tietoihin pääsee käsiksi vain oma henkilökuntamme, sivujen ylläpitäjä, sekä operaattori. Jos tapahtuu tietomurto, toimimme lain edellyttämällä tavalla.